Bijscholing Yoga voor Hardlooptrainers (incl licentiepunten) op eigen club


Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Op locatie; datum in overleg

Deze bijscholing duurt ongeveer 5 uur incl theorie en praktijk en geeft 2 licentiepunten op niveau 3.  De bijscholing wordt gegeven in samenwerking met Bewust Hardlopen

In deze bijscholing hebben we een selectie gemaakt van yogaoefeningen specifiek gericht op de minder ontwikkelde gebieden bij hardlopers. Deze oefeningen zijn tevens afgestemd op de loophouding en –beweging om de spieren zo specifiek mogelijk te trainen. Daarbij leer je niet alleen de oefeningen zelf goed uit te voeren, maar tevens ze aan je lopers te doceren. Ook wordt er aandacht besteed aan ademtechnieken en focus die hardlopers goed kunnen gebruiken.

Ook komen de meest voorkomende hardloopblessures aan bod met oefeningen die je kunt aangeven ter voorkoming hiervan of ter ondersteuning van het herstel. In deze bijscholing leer je niet alleen de oefeningen zelf goed uit te voeren, maar tevens ze aan je lopers te doceren. De didactische aspecten dus met bij elke oefening het doel voor het hardlopen, de uitleg en de controle van de uitvoering.

Het maximale aantal hardlooptrainers wat per keer mee kan doen aan deze bijscholing is 15 – 20.

De kosten voor deze bijscholing op locatie is € 575,- (vrijgesteld van btw)


Praktische informatie

Wanneer:  in overleg

Tijd: in overleg

Kosten: € 575,- (vrijgesteld van BTW)

Aantal deelnemers: maximaal 20 deelnemers

Locatie: in overleg


Aanmelden

Naam*
Email*
Telefoonnummer*
Vragen of opmerkingen
Vul deze code incaptcha